Alla inlägg den 17 januari 2014

Av Stall Källefall - 17 januari 2014 19:04

Trodde skarpt på att vi skulle få en barmarks vinter i år, önsketänkande, men så blev det inte.

Förra veckan när jag tittade på vädret så såg det ut att bli kallt o soligt hela veckan. va bra tänkte jag då kan man njuta lite av vintern(läs skiten) ändå då, men så blev det inte. Blåst .blåst o blåst men vet ni vad , jag har mått rätt gött ändå. Att rida inne i en skog o se trädtopparna gunga o höra vinet av vinden men ändå inte känna så mkt av den, det är rätt mysigt :)

Håller just nu på med att rida igång ett litet kallblods sto, så vi är ute o skrittar varje dag. Hon o jag o Vilda förstås, hon bara måste med matte överallt :)

Tove som hästen heter var lite orolig över hunden i början men vande sig jätte snabbt så i går när Vilda faktiskt fick stanna kvar vid stallet ( hon hade en kompis här,Dexter, o jag ville inte ha med bägge två)

så vart Tove inte som vanligt, hon stressade mer o var mer tittig. Hon saknade sällskapet av hunden :)

I dag var allt som vanligt igen, Vilda sprang med o Tove var lugn o fin, lustigt vad fort dom kan vänja sig vid någonting.

I går em när snön yrde som mest då fick mina små tjockisar spel. Det for omkring shettisar i hagen som bockade o sprang runt som galningar. En härlig syn :) Jonna hon sprang så fort att man såg inte bena i snön så det såg ut som en svart stor boll som for runt på gärdet. Hästliv när det är som bäst tycker jag, det är att få titta på när en flock leker o far runt i hagen.

Dom har hållit på nu varje dag sen snön kom så kanske finns det några som gillar kylan o det vita på marken ändå ;)

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Stall Källefall

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Januari 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards